Øens Pakhus

De fire etager er opdelt i 16 unikke showrooms, som alle har bevaret den originale ånd. I dag er Pakhuset hjem til flere anerkendte og internationale modebrands, som nyder godt af synergien ved at dele Pakhuset. Dette er brands som Tiger of Sweden, Lacoste, Sebago, Eton, Nümph, Roy Robson, State of Art, Lanvin og mange flere. Disse kvalitetsbevidste brands spiller godt ind med arkitekten Ludvig Andersens ånd og design, som emmer af eksklusivitet og øje for detalje.

Bygningen er tegnet af arkitekt Ludvig Andersen, som bedst er kendt for at have tegnet Det Ny Teater. Da bygningen stod færdig i 1903, var det den første bygning i området og agerede lager for Gyldendals Forlag. I 1964 -1965 blev der udført en tilbygning til Pakhuset opført af de berømte arkitekter Jørgen Bo og Vilhelm Wohlert, som bl.a. er kendte for opførelsen af Louisiana. Tilbygningen blev præmieret for det arkitektoniske arbejde. Øens overtog i 2005 Pakhuset, hvor den ikoniske bygning facader blev totalistandsatte som det oprindelige og ombyggede det indvendigt til showrooms for anerkendte modebrands. Tilbygningen blev hjemsted for Øens fra 2005 til de flyttede i 2016, i forbindelse med udviklingen af området. Udvikleren valgte i samarbejde med Københavns Kommune at bibeholde lidt af historikken fra den præmierede tilbygning, hvorfor man stadig kan se en del af de ikoniske søjler ved Pakhus torvet.

Kløverbyen

Kløverbyen er beliggende på Raffinaderivej 6-10 på Amager. Her har vi ti bygninger fordelt på 60.000 m² stort areal med udsigt over Kløvermarken. Kløverbyen har oprindeligt været rammerne for De Danske Spritfabrikker, og både historie og sjæl er bevaret på bedste vis, men med nutidig og moderne indretning til vores lejere. Et besøg i Kløverbyen giver et indtryk af hyggeligt fællesskab og et kreativt miljø, og du møder en mindre “landsby” med en skøn summen af erhvervsdrivendes aktiviteter. Området rummer, som også nævnt ovenfor, en masse forskellige typer lejere, hvilket giver Kløverbyen en unik stemning og alsidighed. Vi har bygget Kløverbyen op med en vision om at skabe en kreativ erhvervsby med en unik infrastruktur, og med plads til individualitet, fleksibilitet, dynamik og ekspansion.
En del af Kløverbyen, er nu også et nyopstartet kontorfællesskab med helt nyistandsatte faciliteter. Med den centrale beliggenhed på Amager og de forskellige størrelser lejemål, er lokalerne ideelle til også de mindre og eventuelt nystartede virksomheder.  Se de mange faciliteter i galleriet her, og se meget mere om Kløverbyen på Kløverbyens egen hjemmeside her.

Strandlodsvej 38-40

I hjertet af det nye byliv ved Strandlodsvej og Amager Strandvej, finder du Strandlodsvej 38-40 og Øens Pakhus. Strandlodsvej 38-40 er primært lejet ud til Den Grønne Friskole. Derudover bor Judoklubben Mitani, Liv & Have og enkelte andre lejere på adressen.

Med kun 7 minutters gåtur fra Strandlodsvej 38, befinder du dig på Lergravsparken Metrostation, hvor der også er busforbindelser. Du kommer derfor let fra og til med den offentlige transport.
Derudover er der private parkeringsmuligheder på adressen.