Øens Pakhus

Øens Pakhus, der ligger på Lindgreens Allé 12, er et charmerende og sjælfyldt pakhus tilbage fra 1903. Det er tegnet af arkitekt Ludvig Andersen, og har gennem tiden blandt andet huset Gyldendals Forlag sammen med det tidligere baghus. I dag er det indrettet som showrooms, som primært bliver benyttet af modebranchen – lige nu har vi brands såsom b.young, ETON og Lacoste boende. Der er tre etager og i alt 10 lejemål i forkellige størrelser. Vi har moderniseret hele pakhuset, men med stor respekt for de oprindelige detaljer, hvilket giver lejerne nogle fantastiske rammer med plads til kreative løsninger på deres udstillinger. Øens Pakhus er i øvrigt kategoriseret med en bevaringsværdi 2.

Kløverbyen

Kløverbyen er beliggende på Raffinaderivej 6-10 på Amager. Her har vi ti bygninger fordelt på 60.000 m² stort areal med udsigt over Kløvermarken. Kløverbyen har oprindeligt været rammerne for De Danske Spritfabrikker, og både historie og sjæl er bevaret på bedste vis, men med nutidig og moderne indretning til vores lejere. Et besøg i Kløverbyen giver et indtryk af hyggeligt fællesskab og et kreativt miljø, og du møder en mindre “landsby” med en skøn summen af erhvervsdrivendes aktiviteter. Området rummer, som også nævnt ovenfor, en masse forskellige typer lejere, hvilket giver Kløverbyen en unik stemning og alsidighed. Vi har bygget Kløverbyen op med en vision om at skabe en kreativ erhvervsby med en unik infrastruktur, og med plads til individualitet, fleksibilitet, dynamik og ekspansion.
En del af Kløverbyen, er nu også et nyopstartet kontorfællesskab med helt nyistandsatte faciliteter. Med den centrale beliggenhed på Amager og de forskellige størrelser lejemål, er lokalerne ideelle til også de mindre og eventuelt nystartede virksomheder.  Se de mange faciliteter i galleriet her, og se meget mere om Kløverbyen på Kløverbyens egen hjemmeside her.

Strandlodsvej 38-40

I hjertet af det nye byliv ved Strandlodsvej og Amager Strandvej, finder du Strandlodsvej 38-40 og Øens Pakhus. Strandlodsvej 38-40 er primært lejet ud til Den Grønne Friskole. Derudover bor Judoklubben Mitani, Liv & Have og enkelte andre lejere på adressen.

Med kun 7 minutters gåtur fra Strandlodsvej 38, befinder du dig på Lergravsparken Metrostation, hvor der også er busforbindelser. Du kommer derfor let fra og til med den offentlige transport.
Derudover er der private parkeringsmuligheder på adressen.