Vi er et ejendomsselskab med erhvervslejemål placeret på Amager, tæt på metro og indre by. Vi kan tilbyde lagerplads, kontorer, kontorfællesskaber, produktionslokaler og showrooms. Navne som Metrome Productions A/S, bObles, LaCoste, TAP1, By Marlene Birger, Puma, Timm Vladimirs Køkken og PerformanceLab er blot et lille udpluk af de mange lejere vi har.

Hos Øens Ejendomme har vi altid haft en forkærlighed for ældre, charmerende bygninger, og gerne med en industriel historie. Dette giver os mulighed for at restaurere og istandsætte bygningerne til helt unikke lejemål, som vi så kan tilpasse nøjagtig til det nye formål og de kommende lejere. I takt med at byrummet udvikler sig og nybyggeri erstatter gamle mindeværdige områder, tror vi på at ved at respektere byens historik og oprindelige rammer, bevarer vi områdets sjæl.

Hvis du vil høre mere om os og hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her, og ellers kan du benytte vores kontaktformular.