Hvem er vi?

Vi er et mindre team der har mere end 20 års erfaring med køb og udlejning af ejendomme på Amager.

EJENDOMSSELSKAB MED ERHVERVSLEJEMÅL PÅ AMAGER

Øens Ejendomme er et ejendomsselskab med erhvervslejemål placeret på Amager, tæt på metrostationerne Øresund og Lergravsparken og kun få minutter fra Indre By.
Vi kan tilbyde lagerplads, større kontor, kontor i Kløverbyens Kontorfællesskab, produktionslokaler og showrooms. Vore nuværende lejere består af en bred række af virksomheder på tværs af forskellige industrier. Navne som Metrome Productions A/S, bObles, Lacoste, Tiger of Sweden, TAP1, By Malene Birger, Puma, Timm Vladimirs Køkken, Racket Club CPH S, Sporting Health Club, PerformanceLab m.m., er blot et lille udpluk af vores mere end 100 lejemål.

Vores team

Tine Bang

Ejendomsmægler
tine@bangerhverv.dk
53696669

Jan Elving

Indehaver
je@oens.dk
26728900

Ayoe H. Jensen

Bogholder
ahj@oens.dk

"VED AT RESPEKTERE OMRÅDETS HISTORIK, BEVARER VI BYENS SJÆL"

Hos Øens Ejendomme har vi altid haft en forkærlighed for ældre charmerende bygninger og gerne med en industriel historie. Udover at vi personligt synes denne type bygninger er de smukkeste, så giver dette os muligheden for at restaurere og istandsætte bygningerne til helt unikke lejemål, som vi så kan tilpasse nøjagtigt til det nye formål de kommende lejere ønsker. I takt med at byrummet udvikler sig og nybyggeri erstatter gamle mindeværdige områder, tror vi på at ved at respektere områdets historik og dets oprindelige rammer, bevarer vi byens sjæl.

Kontakt

Vil du gerne høre nærmere om mulighederne for jeres virksomhed i et af vores lejemål? Eller har du lyst til at kigge forbi til en rundvisning og høre om vores vision for området?
Så send en besked eller ring til os på: 53 69 66 69

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for jeres virksomhed i Kløverbyen? Eller har du lyst til at kigge forbi til en rundvisning? Så tøv ej! Vi vil meget gerne høre fra dig!

Send en besked eller ring til os på: 53 69 66 69