ET OMRÅDE I UDVIKLING

Hele området nær Strandkvarteret er i rivende udvikling og er gået fra at være et industrikvarter til et livligt område. Det samme gælder for Kløverbyen på Raffinaderivej 6-10.


FORDELENE VED OMRÅDET

SKRÆDDERSYEDE LEJEMÅL

GRØNNE OMGIVELSER

CENTRAL BELIGGENHED

PARKERING

ET ATTRAKTIVT OMRÅDE

Bliv en del af et kreativt og innovativt område i København S, med plads til individualitet, fleksibilitet og ekspansion. Med vores centrale beliggenhed i et område i på Amager, der er i konstant forandring, er et lejemål i enten Kløverbyen, Strandlodsvej 38-40 eller Øens Pakhus, perfekt til de virksomheder der drømmer om en central base. Samtidigt er området også perfekt til de som værdsætter at være omringet af grønne omgivelser og kreative naboer. Vores nærmiljø tæller blandt andet Amagerstrand, The Plant, Amager Skibakke, NOMA, Refshaleøen og meget mere.

FRA INDUSTRIKVARTER TIL KREATIVT OMRÅDE

Selve området nær Standkvarteret har gennem de seneste par år været igennem en rivende udvikling. Hele området er gået fra at være et industrikvarter med dårlig infrastruktur og industrielle bygninger til en ny og livlig bydel. Dette har skabt masser af nye muligheder for butiks- og erhvervslivet. Det at Strandkvarteret allerede buldrer af liv, er ikke overraskende da området har haft en lang historie og ligger klos op af byens åndehuller Amagerstrand og Kløvermarken.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for jeres virksomhed i Kløverbyen? Eller har du lyst til at kigge forbi til en rundvisning? Så tøv ej! Vi vil meget gerne høre fra dig!

Send en besked eller ring til os på: 53 69 66 69