Vores lejemål.

Læs mere om vores lejemål Kløverbyen, Strandlodsvej 38-40 og Øens Pakhus. Alle lejemål ligger tæt på hinanden, i et område hvor vi har været tilstede de sidste 25 år.

Oversigt

KLØVERBYEN

Kløverbyen er beliggende på Raffinaderivej 6-10 på Amager. Her har vi ti bygninger fordelt på 60.000 m² stort areal med udsigt over Kløvermarken. Kløverbyen har oprindeligt været rammerne for De Danske Spritfabrikker, og både historie og sjæl er bevaret på bedste vis, men med nutidig og moderne indretning til vores lejere. Et besøg i Kløverbyen giver et indtryk af hyggeligt fællesskab og et kreativt miljø, og du møder en mindre “landsby” med en skøn summen af erhvervsdrivendes aktiviteter. Området rummer, som også nævnt ovenfor, en masse forskellige typer lejere, hvilket giver Kløverbyen en unik stemning og alsidighed. Vi har bygget Kløverbyen op med en vision om at skabe en kreativ erhvervsby med en unik infrastruktur, og med plads til individualitet, fleksibilitet, dynamik og ekspansion.

STRANDLODSVEJ 38-40

I hjertet af det nye byliv ved Strandlodsvej og Amager Strandvej, finder du Strandlodsvej 38-40 og Øens Pakhus. Strandlodsvej 38-40 er primært lejet ud til Den Grønne Friskole. Derudover bor Judoklubben Mitani, Liv & Have og enkelte andre lejere på adressen.
Med kun 7 minutters gåtur fra Strandlodsvej 38, befinder du dig på Lergravsparken Metrostation, hvor der også er busforbindelser. Du kommer derfor let fra og til med den offentlige transport.
Derudover er der private parkeringsmuligheder på adressen.

PAKHUS

De fire etager er opdelt i 16 unikke showrooms, som alle har bevaret den originale ånd. I dag er Pakhuset hjem til flere anerkendte og internationale modebrands, som nyder godt af synergien ved at dele Pakhuset. Dette er brands som Tiger of Sweden, Lacoste, Sebago, Eton, Nümph, Roy Robson, State of Art, Lanvin og mange flere. Bygningen er tegnet af arkitekt Ludvig Andersen, som er kendt for at have tegnet Det Ny Teater. Disse kvalitets bevidste brands spiller godt ind med arkitekten Ludvig Andersens ånd og design, som emmer af eksklusivitet og øje for detalje.

PLACERING AF VORES LEJEMÅL

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for jeres virksomhed i Kløverbyen? Eller har du lyst til at kigge forbi til en rundvisning? Så tøv ej! Vi vil meget gerne høre fra dig!

Send en besked eller ring til os på: 53 69 66 69