”Tiden starter nu” Sådan indledes konkurrencerne i tv-programmet Masterchef. Og rent faktisk er det netop Timms deltagelse og sejr i Masterchef, som for otte år siden ”startede tiden” for Timm Vladimirs Køkken. Timm havde idé om gastronomien som afsæt for samvær og teambuilding. Hvad der begyndte som en afslappet og uhøjtidelig lille forretning, er i dag blevet til en professionel organisation bestående af madskoler i Valby og Aarhus, et bryghus, en landsdækkende eventafdeling og kantiner. Selvom Timm Vladimirs Køkken i sin grundform er en madskole, så har nye projekter altid fået lov at knopskyde. Idéen med at åbne et bryggeri var oprindelig, at køkkenets gæster skulle kunne drikke håndbrygget øl under kurserne. Men det udviklede sig hurtigt. I dag har samarbejder med b.la Mikkeller været medvirkende til, at vi er blevet et navn på den danske ølscene. I januar 2020 overtager Timm Vladimirs Kantine forpagtningen af en kantine på Amager med daglig bespisning af 300 gæster. I kantinen kommer vi til at fokusere på madspild og bæredygtighed – kerneområder, som vi arbejder med på alle niveauer i hele organisationen – blandt andet ved at arbejde cirkulært i alle produktionsled. Madskole, bryghus, events og kantine – vi har gang i mange gryder og pander. Men hos os brænder intet på. Alle koncepter har rod i en robust og omstillingsparat organisation, som tæller mere end 90 dedikerede ansatte, der alle ved, at de skal levere en oplevelse, som gæsterne aldrig glemmer. Vi glæder os til at se dig i Timm Vladimirs Køkken!